Royal Azur

Accommodation Royal Azur :Ovaj objekat je udaljen 3 min hoda od plaže. Objekat Royal Azur smešten je na samo 200 metara od plaže i na 8 km od centra Bara.

U okviru objekta možete se opustiti na ležaljkama pored bazena, koristiti pribor za roštilj ili igrati stoni tenis. Smeštajne jedinice su opremljene TV-om sa satelitskim kanalima.
Sve sobe su klimatizovane i imaju sopstveno kupatilo i frižider ili mini-bar. Pojedine sobe nude besplatan bežični internet i balkon. Apartmani i studiji sadrže potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom.Najbližu prehrambenu prodavnicu pronaći ćete na 100 metara, a restorane i barove na 200 metara od objekta. Lokalni autobusi staju na 500 metara od objekta Royal Azur, dok su glavna autobuska i železnička stanica udaljene 8 km.

Stari grad Bara nalazi se na 6 km.Ulcinj je udaljen 12 km, a Budva 25 km. Objekat se nalazi na 8 km od planine Rumije i na 20 km od Skadarskog jezera.

U okviru objekta možete iznajmiti vodeni skuter (pod uslovom da imate vozačku dozvolu).Moguće je organizovati i uslugu prevoza sa aerodroma u Podgorici i Tivtu, udaljenih 40 km.

Besplatan privatni parking dostupan je na zahtev.Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Dobra Voda.Vrsta sobe :– Trokrevetna Soba– Trokrevetna Soba s Balkonom– Dupleks Apartman– Studio sa Balkonom i Pogledom na More– Četvorokrevetna Soba– Jednokrevetna Soba s Balkonom– Dvokrevetna Soba sa Bračnim Krevetom sa Balkonom i Pogledom na MoreNajpopularniji sadržaji :– besplatan parking

– besplatan pristup bežičnom internetu uključen u cenu– porodične sobe– transfer od/do aerodroma11:00 – 23:00 časovaOdjavljivanje :07:00 – 10:00 časovaPravila otkazivanja i plaćanja unapred zavise od tipa sobe. Molimo vas da unesete datume boravka i proverite pravila vezana za sobu koju ste odabrali.Besplatno! Za 1 mlađe od 2 godine/-a boravak je besplatan kada se koristi postojeći krevet.Za 1 mlađe od 2 godine/-a je naplaćeno 2 EUR po noći i osobi u dečijem krevetiću.Za 1 ili odraslu osobu je naplaćeno 5 EUR po noći i osobi u dodatnom krevetu.Maksimalan kapacitet sobe: 1 dodatni krevet odnosno dečiji krevetić u sobi .Bilo kakva vrsta dodatnog ili dečijeg kreveta dobija se na zahtev i mora je potvrditi smeštajni objekat.Dodatni troškovi neće biti automatski uračunati u ukupnu cenu, već se moraju platiti odvojeno u smeštajnom objektu tokom vašeg boravka.Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Telefon :0038269211680 , 0038230364386

E mail : : royal. azur@hotmail.com

Adresa : Podgoricka br.5, 85356 Dobra Voda, Crna Gora

This is a contact page with some basic contact information and a contact form.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s